Tjenester

Med stor bredde i våre kunnskaper, tilbyr Golli kvalitetsarbeid innenfor håndverks- og byggtjenester. Alt fra små enkeltoppdrag til omfattende byggeprosjekter engasjerer vi oss i – det er bare å ta kontakt for en uforpliktende prat, en gratis befaring og et konkurransedyktig pristilbud.

Ved bruk av dyktige norske og utenlandske (Islandske) håndverkere, kombinert med stort personlig engasjement og tilstedeværelse på oppdragslokalisasjonen, sikrer vi et håndverksmessig godt utført arbeid med god resultat.

Se egen sider for Hytteservice og Vaktmestertjeneste.

Utvendig & innvendig snekkerarbeider

Golli tilbyr konkurransedyktige priser på snekkertjenester av svært høy kvalitet. Vi kan reparere, foredle og videreutvikle alle dine eiendeler og/eller eiendommer laget av tre, samt bistå med oppførsel av nye etter ønske – det være seg vegger, bygg, garasje, anneks, rehabilitering av store leiegårder, små kjellerleiligheter med mer. Snekkerarbeid må gjøres skikkelig og nøyaktig – profesjonalitet, presisjon og godt håndverk er nøkkelord for oss. Vi har et omfattende referansegrunnlag og flere års erfaring bak oss.

Utvendig & innvendig malingsarbeid

Enten det dreier seg om innendørs eller utendørs vegger, dører, tak, møbler eller vinduer, kreves det maling. Ingen prosjekt er for store for oss, og heller ingen for små – vi tar oss av malingsarbeidet på en faglig korrekt måte. Våre malere har lang erfaring og en forkjærlighet for yrket, som sikrer at arbeidet utføres riktig. Vi holder selv nødvendig verktøy og utstyr for utførelse av oppdrag – det eneste du som kunde trenger å gjøre er å bestemme hvordan sluttresultatet skal bli.

Utvendig & innvendig fliselegging & stenarbeider

Stein- og flisarbeider er en vitenskap i seg selv, og krever mye erfaring. Her hos Golli har vi svært dyktige og erfarne flisleggere. Oppføring av utvendige tørrmurer i stein, flislegging av terrasseplattinger, brosteinlegging av din oppkjørsel, historisk flising av innvendige arealer, baderomsflising, skiferlegging, samt reparasjon av tidligere arbeider eller skadede fliser.

Utvendig & innvendig rehabilitering & oppussing

Våre rehabiliterings- og oppussingstjenester er mange og omfatter blant annet malingsarbeider, taklegging, utskiftning av dører/vinduer, apparatinstallasjoner, koordinering av elektrisk arbeid samt rørlegging (autoriserte samarbeidspartnere), montering av ventiler, gulvarbeid, systemforbedringer m.m. Rehabilitering og oppussing krever planlegging, og Golli er spesialister på området. Vårt arbeid er vår stolthet, og vi leverer det kunden vil ha til avtalt fastpris.

Golli er kjent som en «one-stop-shop». I dette ligger det at vi tar prosjektet fra begynnelse til slutt dersom kunden ønsker det. Vår store bredde i fagkompetanse gjør at vi er spesielt dyktige på komplette rehabiliteringer av enkeltrom så vel som komplette leiligheter og bygårder. I nær dialog med våre arkitekter og andre støttespillere loser vi prosjektet hele veien – gjerne på rekordtid.

Mur & puss

I vår varierte hverdag er vi mye involvert med mur og pussarbeider. Vi dekker murarbeid med den type materiale kunden ønsker, være dette murstein, stein, forarbeid, og dette vektlegger vi i stor grad for å garantere et flott sluttresultat for kunden. Vi sikrer at vårt muringsarbeid vil vare lenge slik at du blir fornøyd.

Vi tar også demolition arbeid og alt av arbeid med betong, mur og puss.

Forskaling & betong

Mindre forskalings- og betongarbeider utfører vi i tråd med god byggeskikk og gjeldende anbefalinger innenfor bransjen. Ved større prosjekter benytter vi våre samarbeidspartnere på typisk gulvstøping, større avretningsprosjekter m.m. Vi er uansett der og koordinerer samt sørger for en komplett levering i henhold til dine ønsker.

Diverse vedlikeholdsarbeider

Gartnertjenester, hagearbeider, jevnlig vedlikehold og serviceavtaler knyttet til leiegårder og utleie-eiendommer, herunder også vasketjenester er bare en liten del av hva vi tilbyr våre kunder. Ta kontakt med oss dersom du har et behov, og vi vil gjøre vårt ytterste for å tilby en tilpasset tjeneste.

Det skal være en god opplevelse å kjøpe tjenester av hos Golli, og vi legger vår ære i å holde tidsskjema, samt å levere konkurransedyktige og gode priser på vårt arbeid!